Eerste catechesemoment

Dag Communicantjes in spe, Dag ouders,

Wat een mooi weekend …. niet alleen het zonnetje was van de partij maar ook wij kregen meer dan 60 stralende kapoentjes over de vloer. Sommige onder jullie waren nog een beetje onzeker over wat er allemaal stond te gebeuren tijdens zo’n startmoment …. maar het viel denk ik reuze mee … ze gingen allemaal met lachende gezichtjes naar buiten en hier en daar klonk het zelfs “is het nu al voorbij ….  “.
Ik heb in ieder geval heel erg van jullie aanwezigheid genoten om met jullie allemaal op zoek te gaan naar Jezus. We hebben elkaar alvast een stukje beter leren kennen en hebben zo het startschot gegeven om aan onze reis per boot te beginnen. Graag wil ik dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om de mama’s en papa te danken die me geholpen hebben tijdens het startmoment, jullie maakte het verschil …. een dikke dankjewel hiervoor. Hier na volgt een eerste indruk via een fotoreportage die de mama’s en papa maakte van jullie …. kijk maar mee …. oh ja heel veel groetjes van Bella de kip en Joske het schaap en van mij natuurlijk. Tot de volgende keer! Ik kijk er al naar uit!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s