Advent (eerste communie)

De Advent is de tijd waarin we samen met heel veel andere kinderen en families van over heel de wereld, ons voorbereiden op Kerstmis. De Advent begint dit jaar, vandaag op 29 november! Jullie mogen dus vandaag aan de slag met de mooie adventskalender die jullie in je goodybag hebben ontvangen. Maak de wereldbol los en morgen mag je ook al een eerste handje losmaken, daarna bevestig je het handje op de wereldbol (in gleufje dat voorzien is bij elk genummerd handje) … dit herhaal je elke dag (behalve op zondag) tot aan Kerstmis. Op elk handje vinden jullie een boodschap, een doe puntje … zo kunnen jullie je voor bereiden op de geboorte van Jezus! Hij kwam op de aarde als geschenk van de liefde van God voor ons. Jezus leefde ons voor hoe we goed voor elkaar moeten zijn, laten we proberen in deze bijzondere tijd lief voor elkaar te zijn. Alvast wensen Tobia en het catecheseteam jullie een hele mooie voorbereidingstijd toe! Tobia heeft alvast zijn wereldbol een plaatsje gegeven! Doen jullie mee!!!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s