We starten terug op met de catechesemomenten vanaf 18 december 2020 in onze lokalen van de Padonck! (eerste communie)

We zijn heel verheugd te melden dat we met de catechesemomenten eindelijk van start kunnen gaan in het weekend van 18 en 19 december e.k.. Wel onder strikte voorwaarden in verband met corona.

We heten alle communicantjes van harte welkom in onze catecheselokalen van de Padonck. (plannetje vinden jullie op deze website)

Ze brengen hun doe-boekje mee en een beetje schrijfgerief, kleurpotloden en/of stiften. Er kan helaas niet gedeeld worden zoals we normaal gewoon zijn, iedereen brengt daarom best zijn eigen schrijfgerief mee.

Hoe gaan we praktisch te werk …

De bedoeling is dat we alle groepen nog eens gaan verdelen in twee groepen zodat elke begeleider slechts 5 à 6 communicantjes in de groep heeft, dit in verschillende lokalen. Dit om de corona regels strak te kunnen volgen. De lokalen zijn ontsmet en zullen ook telkens ontsmet worden na een groep. We vragen ook bij het brengen van de kinderen de lokalen niet te betreden maar we wachten de kinderen op binnen het groene poortje buiten aan de voordeur. Mogen we ook vragen om een mondmasker te dragen bij het brengen en afhalen van de kinderen. De kinderen worden ook naar buiten gebracht na de catechese, gelieve hen daar op te wachten. Respecteer ook voldoende afstand bij het halen en brengen wanneer u buiten wacht.

De kinderen ontsmetten hun handen bij het betreden van de lokalen. Mogen we vragen aan de ouders van de kinderen niet te brengen wanneer ze verkouden zijn en/of zich ziek voelen. Dit om alle risico’s op besmetting zo klein als mogelijk te houden.

Ook vragen we om de groepen waarin uw zoon/dochter is ingedeeld te respecteren aangezien we echt in de kleine groepen moeten werken om het veilig te houden. U kan de groepen raadplegen op de website. Er kan ook niet gewisseld worden van groep!

We kijken er al naar uit om jullie te mogen verwelkomen!

Eerste communie begeleiding & Tobia