5de catechesemoment geannuleerd

Dag lieve kapoenen,Beste ouders,
Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen in verband met het coronavirus hebben we beslist om onze fysieke bijeenkomsten voorlopig niet te laten plaats vinden. We willen bij de super snelle verspreiding van de Britse variant geen enkel risico nemen voor uw zoon/dochter. Hun gezondheid staat boven alles.
We bekijken hoe we alternatief (digitaal) kunnen verder werken.


We willen wel de luisterwandeling (Lichtmis) van 31 januari erg aanbevelen, deze gaat door in eigen gezinsbubbel en grotendeels in openlucht wat het risico verminderd. Het zou fijn zijn als we jullie daar mogen ontmoeten. Pastoor Marcel zal een zegen uitspreken per gezin. Alle info vinden jullie terug op de website. Liefst inschrijven vooraf zodat we de organisatie veilig kunnen laten verlopen.


We hopen alsnog dat onze voorbereiding voor hun mooiste dag niet in het gedrang komt en zullen genoodzaakt zijn om extra momenten in te lassen als de situatie het toelaat. Voorlopig kunnen we deze nog niet plannen, we volgen dit dag per dag op.

Ook kregen we de vraag van ouders of de communies doorgaan op de data die vooropgesteld werden. Ook hier hebben we nog geen zicht op maar houden we er wel rekening mee dat er uitstel kan komen. Dat kans is vrij groot dat we naar hetzelfde scénario als vorig jaar toe gaan.


Groetjes en tot bij de luisterwandeling

Eerste communiebegeleiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s