Tobia * Maria-Lichtmis

👌😍😘 Belangrijk nieuws van “Tobia”

Dag lieve creatiefjes,

Gisteren was ik nog even in ons catecheselokaal en wat zag ik daar ….. hele mooie kunstwerkjes die jullie zelf hebben gemaakt tijdens ons vorig catechesemoment. Super mooi …. te mooi om deze alleen tentoon te stellen in ons lokaal dus bracht ik Sabine en Anne-Laure op het idee om deze voor Maria-Lichtmis in onze mooi gerestaureerde kerk te laten schitteren.

Zijn jullie ook heel erg benieuwd naar het resultaat? …. kom dan vlug een kijkje nemen in de Mariakapel van de Sint-Odulphuskerk …. deze is alle dagen open van 9u00 tot 17u00 en morgen zal pastoor Marcel speciaal voor jullie aanwezig zijn van 13u00 tot 17u00 om een zegen over jullie gezin uit te spreken. En natuurlijk ben ik ook van de partij om jullie van harte welkom te heten.

Weten jullie nog dat ik bij jullie op bezoek kwam aan de voordeur en dat jullie samen met mij op de foto gingen … deze foto’s zijn afgedrukt en kunnen jullie zondag tussen 13u00 en 17u00 ook mee nemen als aandenken aan “Tobia on tour”.

Groetjes van TOBIA

ps: Zorg goed voor elkaar, morgen zal alles ook coronaproof verlopen, max. 15 personen in de kerk, stewards zullen hun best doen om alles in goede banen te leiden. Graag even hun aanwijzingen volgen a.u.b. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s