Samenstellen van de groepen “Eerste communie” Hoepertingen en Borgloon

Beste ouders,

Er zijn veel vragen in verband met de indeling van de groepen. Sommige ouders hopen dat we rekening houden met de klasgroepen. Helaas is dit voor ons niet mogelijk om dan tot ongeveer twee werkbare groepen te komen. We hebben in onze groep verschillende scholen, en hierdoor is het ook niet mogelijk om de indeling op deze basis te maken. Sommige klassen zijn talrijk aanwezig, andere niet dus dat is voor ons dan ook geen optie. We hebben vanaf het begin ook gezegd dat we niet in schoolverband werken tijdens onze catechesewerking.

We willen jullie bezorgdheid dan ook mee nemen in ons samenstellen van de groepen en willen als volgt te werk gaan. De kinderen die familie van elkaar zijn zitten altijd in dezelfde viering. Voor de anderen communicantjes van Hoepertingen en Borgloon vragen we jullie om drie verschillende namen door te geven bij wie jullie graag in de viering zouden zitten.We garanderen dan op onze beurt dat jullie altijd met 1 van de 3 gekozen namen in de viering zal zitten.

Hopelijk hebben we zo een beetje de gulden middenweg gevonden en hoeft niemand verdrietig te zijn op zijn/haar mooiste dag. We leren ook in de catechese dat we allemaal vriendjes en vriendinnetjes van elkaar zijn. ❤

Mag ik jullie vragen om alleen onder dit bericht te reageren met “naam van je zoon/dochter”, “plaats waar ze haar/zijn communie doet”, “de drie namen waar zij/hij graag mee in de viering zou zitten”. Jullie keuze is pas geldig als jullie drie namen doorgeven.

Voorbeeld: Anne-Laure Casier, Borgloon, Julie * Jules * Annabel

Van zodra alle keuzes binnen zijn kan ik jullie de juiste samenstelling van de groepen laten geworden. De ouders van Jesseren moeten GEEN keuze invullen.

Alvast bedankt.

Sabine

9 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s