Catechesemoment 7

Dag lieve communicantjes,

Beste ouders,

Op vrijdag 19 maart en zaterdag 20 maart zijn we al aan ons 7de catechesemoment toe. Dit wordt een heel speciaal catechesemoment, we gaan in de kerk oefenen voor Palmzondag.

We spreken af dat jullie niet naar de Padonck maar rechtstreeks naar de Sint-Odulphuskerk in Borgloon komen en dat jullie daar ook afgehaald worden op het einde van het catechesemoment. Jullie moeten niets meebrengen, enkel jullie goed humeur. Boekje en schrijfgerief mogen jullie dus thuis laten.

Wat gaan we doen? We gaan oefenen voor onze gebedsviering van Palmzondag … dansen en zingen !

Wees zeker allemaal op tijd want we hebben heel wat in te oefenen …. wij kijken er alvast naar uit om samen met jullie, het verhaal van de “Intrede van Jezus in de straten van Jeruzalem” na te spelen!

Voor de mama’s en papa’s, jullie mogen de kinderen in de kerk komen brengen en afhalen. We mogen met maximum 15 personen (kinderen vanaf 12 jaar meegerekend) samen in de kerk. Handen ontsmetten en mondmasker dragen is verplicht wanneer jullie de kerk betreden.

De maatregelen in verband met corona blijven van kracht. Zorg goed voor jezelf en voor mekaar. Geef een seintje wanneer je zoon/dochter er niet kan bij zijn.

Eerste communie begeleiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s