Eerste communie van Laurine Proesmans

Lieve tochtgenootjes,

Beste ouders,

Op zondag 9 mei was het normaal voor vele onder jullie, jullie grote dag, voor het eerst aan tafel met Jezus. Corona zorgt ervoor dat we deze grote en mooie dag nog even moeten opbergen als jullie deze samen met al jullie vriendjes en vriendinnetjes willen doen. Laurine, één van jullie tochtgenootjes koos samen met haar familie om deze grote dag op 9 mei toch te laten doorgaan, individueel en in beperkte kring volgens de huidige coronaregels .

We zijn dan ook heel trots dat Laurine op 9 mei een kleine leerling van Jezus wordt en we willen samen met jullie allemaal deze dag in een bijzondere verbondenheid beleven. De zondagsviering wordt live gestreamd vanuit de Sint-Odulphuskerk zodat jullie deze ook kunnen mee volgen. Laurine heeft een stukje weg alleen met de catechisten en Tobia afgelegd de voorbije weken en is er helemaal klaar voor om Jezus te ontvangen in haar hartje.

Lieve Laurine en familie, wij wensen jullie een hele fijne en stralende dag toe op zondag 9 mei 2021.

Lieve Jezus, dank u dat U voor alle kinderen de grootste Vriend wil zijn.

Jullie kunnen de viering van Laurine volgen op zondag 9 mei vanaf 10u30.

Eerste communie begeleiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s