Eerste communietocht

Beste ouders,

Dag communicantjes,

Ons werkjaar en onze voorbereiding voor jullie grote dag zit er bijna op …. Het was een werkjaar met vele beperkingen wegens corona, niettegenstaande hebben jullie allemaal het beste van jezelf gegeven. We lassen daarom ook een grote pauze in in de maanden juli en augustus zodat jullie kunnen genieten van een welverdiende vakantie.Maar voor het zover is willen we jullie nog ontmoeten op een extra catechesemoment dat zal plaats vinden in onze mooie gerestaureerde kerk Sint-Odulphus in Borgloon.

We plannen een gezinstocht in de kerk waar jullie samen met mama en papa, broers en zussen van harte welkom zijn. De bedoeling is dat jullie samen met je ouders (mag ook met oma, opa en/of meter/peter wanneer je ouders niet kunnen) de tocht afleggen die we samen zijn gegaan als voorbereiding op jullie eerste communie. Jullie krijgen een boekje met uitleg/opdrachtjes om aan deze tocht te beginnen. Jullie vinden verschillende stopplaatsen op jullie tocht door de kerk, momenten waar jullie samen even stil vallen en eventueel de opdrachten samen doen.Anne-Laure en ikzelf zijn natuurlijk aanwezig maar het is echt de bedoeling dat jullie je zoon/dochter zelf begeleiden op deze tocht.We hebben een doodle opgesteld met verschillende blokken/tijdstippen.

Jullie mogen slecht één keuze maken waarop jullie kunnen aanwezig zijn.Omdat we tot 9 juni nog volgens de coronamaatregelen beperkt zijn in aantal vragen we ook om deze keuze en uur te respecteren zodat we niet over het maximum aantal gaan.

Dit werkjaar hadden we normaal ook met de groep ouders die hun hadden opgegeven om mee te werken fijn willen samenwerken en voorbereiden naar die grote dag toe. Helaas liet corona dit niet toe om samen te komen. Toch willen we deze ouders alvast bedanken voor hun enthousiasme en wil tot samenwerken. We zullen helaas dit jaar de werkgroep niet meer kunnen opstarten omdat we in september rechtstreeks overgaan naar de oefenmomenten per parochie en er dan geen tijd meer is voor uitwerking. De eerste communiebegeleiding zal dan ook proberen om in de maanden juli en augustus de voorbereiding voor jullie mooiste dag zo goed als mogelijk voor te bereiden. We willen jullie alvast een onvergetelijke dag bezorgen.

Maak snel jullie keuze via de doodle … inschrijven hier via onderstaande link: https://doodle.com/poll/hgxsbvw2aigdnrye?utm_source=poll…

en dan zien we elkaar een laatste keer voor we aan de vakantie beginnen. We sturen geen bevestigingen dus onthoud goed welk moment je hebt ingeschreven.Hou einde augustus jullie mailbox/website in de gaten, voor de laatste info over jullie voorbereiding naar jullie mooiste dag.

Groetjes en tot in de kerk voor de gezinstocht! Tobia zal er ook bij zijn!

Tobia , Anne-Laure en Sabine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s