Eerste communietocht in woord en beeld

Dit weekend en volgend weekend gaan onze communicantjes op tocht met mama, papa, peter, meter, bompa en/of bompa door de kerk. Genieten jullie even mee?

One comment

  • adelelangkemper

    Hallo,Ik wil jullie een compliment geven hoe jullie kids, ouders en overige familie erbij betrekken.Ik vraag me bijna af hoe jullie dit doen.Zoals jullie voor mij nu de foto’s laten zien. Wil ik bijna als kerk muisje kijken hoe iedereen gaat genieten.Vanuit Amsterdam wens ik jullie heel veel succes verder met de voorbereiding.Groetjes Adele Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s