Vormseltocht

We hopen dat de examens goed verlopen zijn en alvorens we de vakantie helemaal kunnen inzetten gaan we nog even samen met de ouders, peter, meter op tocht in de Sint-Odulphuskerk.

Tijdens de vormseltocht gaan we langs bij de zeven belangrijke ankerplaatsen: geboorte, Doop, zalve, handen, tafel, toekomst en het kruis. Met leuke opdrachten maken we ons klaar voor het Vormsel.

De vormseltocht staat opgesteld in de Sint-Odulphuskerk van Borgloon en jullie kunnen langskomen op zaterdag 26 juni van 10u00 tot 15u30 (we sluiten af om 16u45) en op zondag 27 juni van 13u30 tot 17u00 (we sluiten af om 18u30).

We voorzien een extra kort moment op vrijdag 25 juni tussen 19u00 en 20u00 in dezelfde kerk voor vormelingen die niet kunnen op zaterdag of zondag.

Reken op een goed uur om de tocht samen af te leggen.

Reserveren is niet nodig, jullie komen langs en kunnen aan de tocht beginnen. Omdat we al een speciaal jaar achter de rug hebben rekenen we op jullie aanwezigheid.

Na de tocht ontvangt elke vormeling haar/zijn vormselkruisje, een onderdeel van jullie kleding op jullie grote dag van het Vormsel. Met dit kruisje gemaakt uit olijfhout heb je een aandenken aan God’s liefde. Meld je dus zeker even bij mij alvorens je de kerk verlaat. De kruisjes worden persoonlijk aan elke vormeling gegeven en niet meegegeven aan iemand anders.

Tot volgend weekend!

2 reacties

 • mirtheloyaerts

  Hallo, ik had nog een vraagje. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat 1persoon mee kwam op de vormelingentocht ( meter of peter) is het nu de bedoeling dat er meerdere personen mee komen? Ouders ook?
  Groetjes Anja Jans mama van Mirthe

  Like

 • martensappeltans

  Dag Serge,

  Zoals zonet besproken heb ik helaas geen mail ontvangen van u voor het catechesemoment dat blijkbaar vandaag mocht doorgaan.

  Bedankt alvast om mij de documentatie te bezorgen dewelke de kinderen vandaag mochten ontvangen aub.

  Met vriendelijke groeten,

  Kris en Kim Martens-Appeltans
  0478/041737

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s