Plaatsen in de kerk tijdens eerste communie (september 2021)

Het overlegcomité van vorige vrijdag heeft ons meer duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden tijdens de eerste communieviering. We mogen terug naar de volle capaciteit van de kerk gaan maar de mondmaskers blijven van kracht.

Hiermee kunnen we terug overschakelen naar het standaardsysteem van plaatsen in de kerk. We gaan net zoals andere jaren de ouders, eventuele plusouders en de inwonende kinderen een vaste plaats geven. De rest van de familie en vrienden mag gewoon een plaats kiezen achter de gereserveerde plaatsen.

We zouden jullie dan ook graag willen vragen om via een formulier zo snel mogelijk door te geven hoeveel plaatsen jullie nodig hebben, enkel voor het gezin. De communicant heeft een vaste plaats en die moeten jullie niet meetellen.

Het is voor ons en voor jullie belangrijk om dit formulier in te vullen. Aangezien we de samenstelling van jullie gezin niet kennen. Mochten we geen antwoord ontvangen dan kunnen we enkel plaatsen reserveren voor mama en papa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s