Family Time tocht

Bij de start van het catechesejaar nodigen we jullie uit voor een eerste gezinstocht ‘Family Time’ in de Sint-Odulphuskerk van Borgloon. Tijdens deze Bijbelse bezinningstocht maken jullie kennis met het concept tijd. Jullie mogen deze tocht doen per gezin of als jullie het liever hebben zelfs met verschillende gezinnen samen.

Laten jullie ons even weten via deze Doodle ( https://doodle.com/poll/p5at3wfdvar4t7kh?utm_source=poll&utm_medium=link ) wanneer jullie komen. Trek er een 90-tal minuten voor uit. Jullie ontvangen geen bevestiging. Het gekozen uur is onmiddellijk door ons goedgekeurd (het is enkel voor de praktische organisatie dat we willen weten met hoeveel jullie aanwezig zijn in welke blok en we horen i.v.m. de covid-maatregelen ook te weten wie er samen in de kerk aanwezig is i.v.m. de contacttracing).

Zondag hebben we ook onze startviering in de Sint-Odulphuskerk van Borgloon om 10u30.

Tot volgend weekend,

Anne-Laure, Sabine en Tobia voor de eerste communie

Koen en Serge voor de vormselcatechese

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s