Wijziging data catechese

Beste ouders,

Beste eerste communicanten,

Beste vormelingen,

Omwille van een aantal verontschuldigingen en een aantal gevallen van corona die ons bereikt hebben zien we ons genoodzaakt om het catechesemoment van dit weekend af te gelasten. Het is voor niemand fijn als er maar heel weinig kinderen en jongeren aanwezig zijn in de groepjes.

Het catechesemoment in het weekend van 3 en 4 december is het volgende en gaat gewoon door (behalve als er na het overlegcomité van 19 november andere beslissingen worden genomen).

Na de tocht van vorig weekend hebben we ook een paar momenten gepland in een andere kerk dan eerst voorzien om voldoende ruimte te hebben om ze goed te kunnen laten doorgaan. Deze wijzigingen staan in de agenda van elke groep.

Eerste communie:

We willen aan de eerste communicanten vragen om in plaats van het volgende catechesemoment een paar kleine taakjes uit te voeren samen met mama en/of papa.

Vullen jullie samen blz. 13 in rond jullie doopsel? En zet er ook een mooie foto in. Wij zijn alvast benieuwd naar jullie eerste ontmoeting met Jezus!

Daarna mogen jullie de kleurplaat op blz. 19 inkleuren. Heb je zin om het scheppingsverhaal opnieuw te horen? Vraag dan aan mama of papa om ze opnieuw voor te lezen. Je kunt het vinden vanaf pagina 15.

Het visje dat in jullie Goody Bag steekt moeten jullie af hebben tegen het catechesemoment van 15 januari. We gebruiken het voor de naamopgave op 6 februari 2022.

Vormsel :

We verwachten nog heel wat foto’s van de kompassen. Vergeet niet dat de leukste en origineelste foto een mooie prijs krijgt. Nu het catechesemoment wegvalt hebben jullie een extra moment om deze te maken. De uitleg vind je terug op https://catecheseinborgloon.com/2021/11/02/follow/

Jullie kregen ook jullie eigen Springwill-figuurtje om hem helemaal aan te passen aan jullie eigen. Deze gaan we gebruiken voor de naamopgave van 9 januari. Die dag gaan alle figuurtjes pronken in onze kerk. Werken jullie deze af?

Vragen :

Zijn er vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten zodat we allemaal samen verder op pad kunnen.

One comment

 • Hallo,

  Ik wou even laten weten dat ik nog steeds jullie mailtjes ontvang.
  Is het mogelijk om mijn adres uit de lijst te halen aangezien ik geen communicant meer heb op dit moment.

  Bedankt
  Greet

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s