Extra afhaalmoment Adventskalender

Voor wie de “Adventskalender” nog niet heeft kunnen afhalen bieden we nog een afhaalmoment op maandag 6 december om 18u00 in ons catecheselokaal de Padonck. Graag even een seintje vooraf zodat we op de hoogte zijn van wie nog wil komen afhalen.

Hou vanaf volgende week deze website zeker in de gaten voor de opdrachtjes en berichtjes die zullen verschijnen op de website. We willen de communicantjes en ouders graag betrokken houden nu we niet meer fysiek voorlopig mogen samenkomen.

Bij het versturen van de smsjes voor dit weekend bleek dat een aantal personen deze niet ontvangen hebben waarvoor onze excuses. We hebben deze verstuurd in één databatch en hebben zelf geen foutboodschappen ontvangen dus we waren ook niet op de hoogte dat deze niet toe gekomen waren. Daarom hebben we ook beslist omdat systeem blijkbaar toch niet zo goed werkt vanaf nu enkel nog via de website te communiceren, zo zijn we zeker dat onze boodschap iedereen bereikt. Het blijft natuurlijk wel jullie verantwoordelijkheid om op regelmatige basis en zeker voor een catechesemoment even te gaan kijken.

We vinden dit ook niet fijn om zo op het allerlaatste moment te moeten wijzigen maar we stellen de gezondheid van ieder van jullie voorop en hopen door ons aan de maatregelen te houden we zo samen de situatie kunnen keren.

Tot heel binnenkort, dan horen jullie meer nieuws!

3 reacties

 • Is het mogelijk om een andere dag de kalender af te halen? Wij zijn beide werken en woensdag zou ons beter uitkomen.
  Groeten Inge

  Like

 • Winde komt haar adventskalender halen, wij hebben dat blijkbaar gemist …

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

 • Beste Serge, Op 9 januari hebben wij naamopgave. U stuurde een bericht over de springwill die we dan moeten afgeven. Zou u mij a.u.b wat meer uitleg kunnen geven?

  Alvast hartelijk dank.

  Groeten Len

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s