Vredeslicht is aangekomen in onze Sint-Odulphuskerk Borgloon

Op donderdag 16 december gingen pastoor Marcel en parochieassistente Sabine het “Vredeslicht van Bethlehem” afhalen in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Sint-Truiden. We brachten zo het Vredeslicht naar Borgloon waar het op haar beurt zal doorgegeven worden aan een afvaardiging uit de parochies Jesseren en Hoepertingen.

Willen jullie ook graag zo’n vredeslichtje in huis?

In de Sint-Odulphuskerk in Borgloon is het Vredeslicht aanwezig vanaf vrijdag 17 december na de viering van 18u15. Op zondag 19 december na de viering van 10u30. Op maandag 20 december en woensdag 22 december van 17u00 tot 18u00. Op dinsdag 21 december en donderdag 23 december van 9u00 tot 11u00.

In de Sint-Vedastuskerk van Hoepertingen is het Vredeslicht aanwezig op zondag 19 december na de viering van 9u00.

In de Kruisverheffingskerk van Jesseren is het Vredeslicht aanwezig op zaterdag 18 december na de viering van 18u15.

Tobia was natuurlijk ook van de partij, ook hij ging zijn Vredeslichtje mee afhalen in Sint-Truiden. Voor de tweede maal op rij met alle corona beperkingen koos de eerste communiebegeleiding om met “Tobia on kersttour” op bezoek te gaan bij elke communicant voor een stoepgesprekje. Tobia heeft dan het geschenk van het Vredeslicht bij voor elke communicant en hun gezin. We hopen zo een in deze donkere tijd een lichtje te kunnen zijn voor elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s