Tobia on Kersttour (video)

Tobia brengt het ‚Vredeslicht’ tot bij de gezinnen van de eerstecommunicantjes

Corona bracht ook dit jaar met zich mee dat we ons kerstspel in de kerk niet konden laten doorgaan. Maar Tobia liet het niet aan zijn hartje komen en bedacht toch een manier om de gezinnen van de eerste communie nabij te zijn. Als de eerste communicantjes en hun gezin niet aan het kerstspel konden deelnemen ging Tobia toch gewoon op huisbezoek, coronaproof aan de voordeur voor een stoepgesprekje. Tobia had ook het geschenk van het LICHT bij, een heel speciaal lichtje …. Het ‘VREDESLICHT’ ontstoken aan de grot in Bethlehem. We geven het lichtje van de liefde, de vreugde, de vrede door aan elkaar als teken van verbondenheid met elkaar over heel de wereld.

We hopen dat het Vredeslicht verder gedeeld wordt naar de rest van de familie, buren en vrienden om zo een zee van warmte en genegenheid te brengen over onze wereld. De volledige catecheseploeg wenst U een Zalige Kerst!

Heb je nood aan een extra vredeslichtje? Neem dan even contact op of kom langs na een van onze vieringen in de Sint-Odulphuskerk van Borgloon, de Kruisverheffingskerk van Jesseren of de Sint-Vedastuskerk van Hoepertingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s