Wijzing locatie catechesemomenten

Dag lieve communicantjes, beste ouders,

We willen u graag van harte danken voor jullie aanwezigheid in de viering van vandaag. Jullie hebben dit heel goed gedaan, lieve kapoenen! Dank je wel aan iedereen die aanwezig was, spijtig voor diegene die er niet bij waren, de vieringen horen nochtans bij het traject dat jullie afleggen voor de eerste communie. Het kan altijd dat het een keertje eens niet lukt om aanwezig te zijn, zeker in deze coronatijd hebben we daar alle begrip voor maar dan vragen we van jullie ouders een klein beetje respect voor onze organisatie om dan even een berichtje achter te laten zodat we weten hoeveel kindjes we mogen verwachten…. hier komt heel veel organisatie bij te pas en ik herhaal het nogmaals we zijn maar met een heel klein team om alles proberen in goede banen te leiden. Kindjes die we nooit in de viering zien kunnen we moeilijk voor bereiden op hun mooiste dag!

Ons volgende catechesemoment komt er al heel binnenkort aan …zaterdag 15 januari. We mogen niet samenkomen in onze kleine groepen in ons catecheselokaal (Padonk) maar wel in de kerk Sint-Oduphus waar we vandaag viering hadden. Waarom de kerk …. omdat hier voldoende ruimte en ventilatie aanwezig is … met een groep van 10 kindjes en 2 begeleiders hebben we voldoende ruimte om het veilig te organiseren. We vragen dan ook om tijdig aanwezig te zijn op hetzelfde uur en in dezelfde groep waarin jullie normaal ingedeeld zijn. Kom tijdig brengen en afhalen in de kerk zelf, mondmaskerplicht voor kinderen en ouders, handen ontsmetten en afstand voldoende houden … dit zijn de maatregelen die geldig zijn om alles in veilige banen te leiden. Kinderen die ziek zijn vragen we om thuis te houden en ons even een berichtje te laten geworden.

Breng ook jullie visje mee dat jezelf hebt versierd voor jullie naamopgave en/of eerste communieviering. Je catecheseboekje en wat schrijfgerief mag je ook meebrengen.

We willen onze voorbereiding doorstarten en niet meer opschuiven omdat we zeker willen gaan voor de communies in mei. We willen het scenario van de afgelopen twee jaar niet herhalen door uitgestelde communies in september. Vandaar ook dat we alle catechesemomenten en vieringen zolang het veilig is laten doorgaan om zo de datum niet in gevaar te brengen.

Alvast bedankt voor jullie begrip en voor de allerkleinste tot zaterdag!!!

Groetjes van Tobia, Anne-Laure en Sabine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s