Wijzigingen catechesemomenten vormelingen

Dag vormelingen,

Corona doet het weer!! Ons programma is blijkbaar nog niet coronaproof genoeg om het niet te moeten aanpassen. Dus we gaan weer wat schuiven, aanpassen en veranderen. We doen deze aanpassingen omdat wij gaan voor een vormselviering op de normale datum en wij kost wat kost willen vermijden om te moeten schuiven naar de maand september

Catechese van dit weekend valt weg

Omdat de kerk op onze catechesemomenten al bezet is valt het catechesemoment van dit weekend weg.

Gebedsdiensten

We vervangen de catechesemomenten van de maand januari door twee gebedsdiensten op vrijdagavond voor alle vormelingen. We verwachten jullie tegen 19u15 in de Sint-Odulphuskerk op 21 en 28 januari voor een gebedsdienst met catechesemoment. Concreet is het zo dat de gebedsdienst opgebouwd is rond één van de ‘Springwill’-figuurtjes.

Getijdengebed

Elk jaar hebben we naast een standaard programma ook een aantal momenten die wat dieper gaan. Ook dit jaar willen we jullie de kans bieden om in een getijdengebed mee te komen bidden. We bidden zoals de monniken, paters, zusters, nonnen, priesters en diakens al eeuwen doen. Dit moment van speciaal en intens gebed gaat elke zaterdag door in de Sint-Odulphuskerk en we bieden een aantal momenten aan waarop jullie kunnen deelnemen (we maken het gebed ook iets makkelijker voor jullie).

We verwachten jullie om 16u45 in de kerk om mee te bidden om 17u00. Het gebed duurt ongeveer een 25-tal minuten. Ook jullie ouders mogen komen meebidden in de kerk. We voorzien voldoende afgedrukte blaadjes met de teksten.

Kies jou moment via de Doodle : Schrijf je hier in

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s